Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Katil Esad, yönetimi Halep'le bağlantısını yeniden sağladı

/ Kaynak: AA
Katil Esad, yönetimi Halep'le bağlantısını yeniden sağladı

DÜNYA Haberleri  / AA

Katil Esad rejimine ait güçler, Hama-Halep yolundaki bazı belde ve köyleri DAEŞ'ten geri alarak, Halep'le bağlantısını yeniden sağladı.

Suriye ordusuna bağlı birliklerin Halep-Hama bağlantı yolunun kontrolünü DAEŞ'ten geri alarak, Halep ile bağlantılarını yeniden sağladığı bildirildi. 
AA muhabirinin Halep'teki yerel kaynaklardan edindiği bilgiye göre, Esed güçleri Halep-Hama yolunu birbirine bağlayan yolun kontrolünü DAEŞ'ten geri aldı.
Şiddetli çatışmalardan sonra Hama'yı Halep'e bağlayan yol üzerindeki Hanasır beldesi, Atriye köyü ve Selemiye ilçesinin rejimin eline geçtiği ifade edildi. 
Halep kırsalının güneydoğusunu elinde bulunduran Esed güçleri, kuzeyde ve batıda muhalifler, doğuda ise DAEŞ tarafından kuşatma altında tutuluyor. Humus-Halep arasındaki yol muhaliflerin kontrolünde olduğu için, rejim güçlerinin Halep'e ulaşması için Hama üzerindeki yolu elinde tutması gerekiyor. 

DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...