İngiltere'de geleneksel Sert Adamlar yarışı

İngiltere'de geleneksel Sert Adamlar yarışı

DÜNYA Haberleri

İngiltere'de geleneksel Sert Adamlar yarışı yapıldı. Dünyanın en zor şartlarda yapılan yarışlarından olan Perton'daki yarışmada binlerce yarışmacıdan yananlar, elektrikle çarpılanlar, vücudu yara-bere içinde kalanlar oldu.

İngiltere'de geleneksel Sert Adamlar yarışı yapıldı. Dünyanın en zor şartlarda yapılan yarışlarından olan Perton'daki yarışmada binlerce yarışmacıdan yananlar, elektrikle çarpılanlar, vücudu yara-bere içinde kalanlar oldu.Yarışmacılar 13 kilometrelik parkurda çamurlu suların, dikenli tellerin arasından geçtiler, büyük tahta engelleri aştılar, ateşler içinden geçtiler ve donmuş göle daldılar. 5 bin kadar yarışmacının 3'te 1'i bitiş çizgisine ulaşamadı.Organizatörler, çetin şartlara rağmen yarışa büyük rağbet olduğunu, en az bin kişiyi yarıştan elediklerini ifade ettiler. Çok sayıda ordu mensubu da yarışa katılırken bunlar askeriyede bile bu kadar zorlanmadıklarını ifade ettiler.Yarışa katılmadan önce yarışmacılara olabileceklerden tüm sorumluluğun kendilerinde olduğuna dair belge imzalatılıyor.

nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...