Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

'Uçak terör saldırısı nedeniyle düşmüş olabilir'

/ Kaynak: AA
'Uçak terör saldırısı nedeniyle düşmüş olabilir'

DÜNYA Haberleri  / AA

Medvedev, Rus uçağının Mısır'ın Sina Yarımadası'nda düşme nedenlerinden birisi olarak 'terör saldırısı olasılığının' değerlendirildiğini söyledi.

Rusya Başbakanı Dmitriy Medvedev, Rus yolcu uçağının Mısır'ın Sina Yarımadası'nda düşme nedenlerinden birisi olarak "terör saldırısı olasılığının" değerlendirildiğini söyledi. 
Medvedev, Başbakan Yardımcısı Arkadiy Dvorkoviç ile düzenlediği toplantıda, Mısır'daki Rus turistlerin tahliyesine ilişkin son gelişmeleri değerlendirdi. 
Mısır'da bulunan Rus vatandaşlarının büyük bölümünün önümüzdeki iki hafta içinde Rusya'ya getirileceğini belirten Medvedev, "Kimse tatilini yarında kesmek istemiyor. Oraya giden insanların belli bir takvimi var ve bu süre zarfında orada kalmalılar. Sonra geri dönecekler ama özel uçuşlarla" dedi. 
Medvedev, çalışmaların zaman alacağını, uçuş yasağının da kısa vadeli olmayacağını kaydetti. 
Uçağın düşmesiyle ilgili soruşturmanın devam ettiğini anımsatan Medvedev, "Terör saldırısı olasılığı, uçağın düşme nedenlerinden birisi olarak değerlendiriliyor" diye konuştu. 
Şarm El-Şeyh - St. Petersburg seferini yapan Airbus-A 321 tipi uçak geçen cumartesi havalandıktan kısa süre sonra 17'si çocuk 217 yolcu ve 7 kişilik mürettebatıyla Mısır'ın Sina Yarımadası yakınlarında düşmüştü.

DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...