Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Obama ile Erdoğan arasında dev zirve

Obama ile Erdoğan arasında dev zirve

DÜNYA Haberleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ABD Başkanı Barack Obama, Antalya'da düzenlenecek G20 Liderler Zirvesi sırasında ikili bir görüşme yapacak

Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Danışman Yardımcısı Ben Rhodes, Erdoğan ile Obama'nın pazar günü gerçekleştirecekleri görüşmede, DAEŞ ile mücadele ve Suriye konularını da ele alacaklarını söyledi. Ulusal Güvenlik Danışmanı Susan Rice ise Obama'nın resmi programında Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'le bir görüşme bulunmadığını kaydetti. Bu arada Erdoğan, CNN International'a yaptığı açıklamada, Türkiye'nin terörle mücadelede kararlı olduğunu söyledi. "Teröristin iyisi, kötüsü olmaz" diyen Erdoğan, DAEŞ'e karşı savaşıyor diye terör örgütü YPG'ye hoşgörü gösterilmesini eleştirdi. Rusya'nın Suriye'deki faaliyetlerinin Türkiye'de güvenlik riski oluşturduğunu vurgulayan Erdoğan, bu konuları Antalya'da Rusya Devlet Başkanı Putin ile görüşeceğini açıkladı. 


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...