Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Almanya'da bir evde bebek cesetleri bulundu

/ Kaynak: AA
Almanya'da bir evde bebek cesetleri bulundu

DÜNYA Haberleri  / AA

Almanya'nın güneyinde bulunan Bavyera eyaletindeki bir evde "muhtemelen yedi" bebeğe ait cesetler bulundu.

Almanya'nın Bavyera eyaletinin Wallenfels kentinde 7 bebek cesedi bulunduğu bildirildi. Oberfranken polisinin yaptığı açıklamaya göre, söz konusu 7 çocuk cesedi, Kronach bölgesinin Wallenfels kentinde 45 yaşındaki bir kadının evinde bulundu.
Cesetlerin çok kötü durumda olduğu ifade edilen açıklamada, adlı tıp tarafından yapılacak inceleme sonrası olayla ilgili muhtemelen başka cesetlerin olup olmadığının öğrenileceği ifade edildi.
Söz konusu kadın hakkında daha fazla bilgi verilmeyen açıklamada, kadına şuana kadar rastlanılmadığı kaydedildi.
Açıklamada ayrıca cesetlerin üzerinde otopsi yapıldığı belirtilerek, çocukların ne zaman öldükleri ve ölüm sebeplerinin araştırıldığı, sonuçlarının ise en erken gelecek hafta başında belli olacağı belirtildi.
Emniyette konuyu araştırmak üzere "Schlossberg" adlı özel bir birim kurulduğuna dikkat çekilen açıklamada, çok sayıda kişinin ifadelerinin alınacağı ve muhtemelen çeşitli yerlerde de aramalar yapılacağı ifade edildi.

DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...