Putin: 'Türk Akımı konusunda Erdoğan'la hemfikiriz'

/ Kaynak: AA
Putin: 'Türk Akımı konusunda Erdoğan'la hemfikiriz'

DÜNYA Haberleri  / AA

Rusya Devlet Başkanı Putin, "Türk Akımı" projesiyle ilgili açıklama yaptı.

Rusya Devlet Başkanı Putin, "Türk Akımı" projesinin Rusya ve Türkiye'nin çıkarlarına uygun olduğunu ifade ederek, "Türk Akımı üzerindeki çalışmaların ivmesini yitiriyor' görüşüne katılmıyorum. Bu kadar büyük bir projeyi aniden geliştirmek ve üzerinde mutabakat sağlamak mümkün değil. En önemlisi şu ki bu proje tam olarak Rusya ve Türkiye'nin çıkarlarına uygundur. Bu konuda Türk meslektaşım Sayın Recep Tayyip Erdoğan'la hemfikiriz" dedi. 


Putin, Antalya'da düzenlenecek G-20 Zirvesi'nde, dünya ticaretinin ve mevcut çok taraflı ticari işbirliği mekanizmalarının değerlendirilmesini ümit ettiğini belirterek, "G20'deki Türk başkanlığının çalışmalarından genel olarak memnuniyet duyuyoruz. G20'nin Saint Petersburg ve Brisbane Zirvelerinde kabul edilen kararların hayata geçirilmesinde devamlılık muhafaza edilebildi. Mevcut gündem, yeni fikirlerle tamamlandı" açıklamasında bulundu.

DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...