Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fransız polisi, Abdeslam Salah'i arıyor

Fransız polisi, Abdeslam Salah'i arıyor

DÜNYA Haberleri

Fransız polisi, Fransa'nın başkenti Paris'i cuma gecesi kana bulayan terör eylemlerinin sorumlularından birisi olduğunu bildirdiği Abdeslam Salah'i arıyor.

Polis, zanlının fotoğrafını ve kimlik bilgilerini yayımlayarak, halktan bu şahsı gördükleri takdirde en yakın güvenlik gücüne bildirmelerini istedi.


Polis açıklamasında, Abdeslam Salah isimli şahsın 1.75 metre boyunda ve kahve rengi gözlü olduğu belirtilerek, zanlının 15 Eylül 1989 Belçika Brüksel doğumlu olduğu bilgisine yer verildi.


Zanlının oldukça tehlikeli olduğu uyarısı yapılan açıklamada, bu şahsı görenlerden, terör saldırıları sonrası acil oluşturulan "197" numaralı telefon hattını aramaları ve kendilerinin kesinlikle herhangi bir müdahalede bulunmamaları istendi.

Fransız polisi, Abdeslam Salah'i arıyor


Paris'i önceki akşam kana bulayan art arda gerçekleşen saldırılarda en az 129 kişi hayatını kaybetmiş, 99'u ağır 352 kişi de yaralanmıştı.


Altı farklı noktada gerçekleşen saldırılar sonucu 7 terörist ölmüş, saldırıları DAEŞ terör örgütü üstlenmişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...