Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fransa'daki saldırıda ölenlerin sayısı artıyor

/ Kaynak: AA
Fransa'daki saldırıda ölenlerin sayısı artıyor

DÜNYA Haberleri  / AA

Fransa'da 13 Kasım'daki terör saldırısında ölenlerin sayısı 132'ye yükseldi. Paris'te akşam saatlerinde de terör saldırısı paniği yaşandı.

Polis kaynaklarının verdiği bilgiye göre, saldırıda yaralananlardan üçü daha hayatını kaybetti. Böylece, Paris'i önceki gün kana bulayan altı ayrı saldırıda ölenlerin toplam sayısı 132'ye yükseldi.
Diğer taraftan, akşam saatlerinde başkentin çeşitli yerlerinde kısa süreli terör saldırısı paniği yaşandı.
Genelde başkentteki gösterilerin düzenlendiği ve saldırılarda hayatını kaybedenlerin mum yakılarak ve çiçek bırakılarak anılmakta olduğu Republique Meydanı'nda kısa süreli yaşanan saldırı paniğinin ardından, polis yanlış alarm açıklaması yaptı.
Diğer taraftan saldırılarda hayatını kaybedenler için akşam saatlerinde ayin düzenlenmekte olan Notre Dame Katedrali'nde de kısa süreli terör paniği yaşandığı bildirildi. 
Hollande muhalefet liderlerini bilgilendirdi
Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande, başkent Paris'i kana bulayan terör saldırılarının ardından Cumhuriyetçiler Partisi lideri ve eski Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy, aşırı sağcı Ulusal Cephe lideri Marine Le Pen ve Radikal Sol Birlik Partisi Başkanı Jean-Luc Melenchon'u Elysee Sarayı'nda ayrı ayrı kabul ederek bilgi verdi.
Görüşmelerde, muhalefet partilerinin liderleri "hükümetin terörle mücadelede daha kararlı ve sert tedbirler almasını" istedi.
François Hollande, meclis ve senato üyeleri ile Versay Şatosu'ndaki tarihi binada parlamentoyu toplayacak ve terörle mücadele stratejisini anlatacak. 

DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...