Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

ABD'de güvenlik önlemleri arttırıldı

ABD'de güvenlik önlemleri arttırıldı

DÜNYA Haberleri

Paris'te yaşanan terör saldırısı sonrası ABD'de güvenlik önlemleri artırıldı.

Fransa'da art arda yaşanan terör saldırıları dünyanın gündemine oturdu. Terör örgütü IŞİD tarafından düzenlenen saldırılar sonrası İngiltere bir karar alarak güvenlik bütçesini ikiye katladı.
GÜVENLİK GÜÇLERİ TEYAKKUZDA
İngiltere gibi ABD'de de güvenlik önlemleri artırıldı. New York Valisi Andrew M. Cuomo, New York'ta tüm güvenlik güçlerine teyakkuzda olmaları için emir verdi.
KRİTİK BÖLGELERE POLİS TAKVİYESİ
New York'ta görevli güvenlik güçleri, kentte olası terör saldırısı ihtimaline karşı üst düzey alarma geçirildi. Özellikle, kentin kalabalık turistik bölgeleri, tren ve metro istasyonlarında ile kritik bölgelerde görev yapan polis sayısı arttırıldı, özel birlikler sevk edildi.
Times Meydanı, tiyatro ve sinemaların yoğunlukla bulunduğu Broadway ise adeta polis kuşatması altına alındı. Terörle mücadele uzmanı özel birlikler, uzman sivil polisler, federal ajanalar ve Hercules timleri bölgede görevlendirildi. New York eyalet polisi alarma geçirildi. Kentte devriye görevi yürüten New York Emniyet Teşkilatına (NYPD) bağlı polisleri takviye edildi. Fransa'nın, Birleşmiş Milletler Daimi temsilciliğinin bulunduğu bina ve çevresinde ise güvenlik tedbirleri arttırıldı. Metro ve tren istasyonlarında görev yapan güvenlik güçlerinin sayısı arttırıldı. Kentin en büyük tren istasyonları Penn Station ve Grand Central ile şehirlerarası otobüs terminali Port Authority' de görev yapan güvenlik güçleri takviye edildi, New York eyalet polisi ve özel polis birliklerin sayısı arttırıldı.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...