Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Dubai'deki otel yangınında 16 yaralı

Dubai'deki otel yangınında 16 yaralı

DÜNYA Haberleri

Dubai'deki dünyanın en yüksek gökdeleni Burç Halife yakınlarında bulunan 63 katlı bir otelde çıkan yangında, 16 kişinin yaralandığı bildirildi.

Birleşik Arap Emirlikleri resmi haber ajansı WAM'ın Dubai hükümeti medya ofisinden yapılan açıklamaya dayandırdığı haberinde, "The Address Downtown" isimli otelde meydana gelen yangın nedeniyle 16 kişinin yaralandığı belirtildi.
Haberde, yangından kaynaklanan duman ve panik nedeniyle, yaralan 16 kişiden 1'inin kalp krizi geçirdiği ve durumunun ağır olduğu kaydedildi.
Yaralılar arasında çocukların bulunmadığı ifade edilen haberde, yangının yüzde 90'ının kontrol altına alındığı, yarım saat içinde bölgede tam kontrolün sağlanacağı da aktarıldı.
Dubai Trafik Departmanı Müdürü Albay Seyf el-Mezrui, yangının binanın dış kısımlarında başladığını, otel ve çevre binalarda tahliye işlemlerinin tamamlandığını ifade etti.
Dubai'deki dünyanın en yüksek gökdeleni Burç Halife yakınlarında bulunan 63 katlı otelin 20'inci katında yılbaşı kutlamalarına saatler kala yangın çıkmıştı.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...