Havalimanında bombacı paniği

Düzenleyen:
Havalimanında bombacı paniği

DÜNYA Haberleri

Hollanda’nın başkenti Amsterdam’daki Schipol Havalimanı’nda “üzerinde bomba olduğunu” söyleyen İngiltere vatandaşı bir yolcu büyük panik yaşattı

Amsterdam Schiphol Havalimanı, yılın ilk gününde canlı bomba olayıyla karıştı. Terminalde 29 yaşındaki bir erkek yolcu, üzerinde bomba olduğunu, patlatacağını söyledi. Havalimanında büyük panik yaşanırken polis hemen müdahale etti.

İngiliz vatandaşı olduğu öğrenilen erkek yolcu, kısa sürede polis tarafından etkisiz hale getirildi. Yapılan aramada, 29 yaşındaki yolcunun üzerinden hiçbir şey çıkmadı. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken adı açıklanmayan erkek yolcu tutuklandı.

CENEVRE HAVALİMANI’NDA PANİK

Bir başka bomba paniği de İsviçre'de Cenevre Havalimanı'nda yaşandı. Terminal girişindeki sahipsiz bir bavul bulundu. Polis önlem alarak terminali boşalttı. Daha sonra bomba imha uzmanları gerçekleştirdikleri incelemede bavulun bir yolcuya ait olduğu, içinde herhangi bir tehlikeli madde bulunmadığı ortaya çıktı.

Havalimanında bombacı paniği

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...