Trump başörtülü kadını salondan attırdı

Düzenleyen:
Trump başörtülü kadını salondan attırdı

DÜNYA Haberleri

Müslüman kadın, Donald Trump’ın salon mitinginden dışarı çıkarıldı. Trump daha önce Müslümanların ABD’ye girişinin engellenmesi çağrısı yapmıştı.

2016 ABD Başkanlık Seçimleri'nde Cumhuriyetçi Parti'nin favori adaylarından Donald Trump, Müslümanların 'küresel cihadı desteklediğini' iddia edip tüm Müslümanların ABD'ye girişinin engellenmesi çağrısı yapmıştı.

Başörtülü kadını salondan çıkardılar

Kuzey Carolina eyaletinde seçim çalışmalarına devam eden Cumhuriyetçi Parti aday adaylarından İslam düşmanı Donald Trump'ın mitingine katılan başörtülü Müslüman kadın salondan kovuldu.

"Kremlin'in adayı Trump"

Cumhuriyetçi Parti’den başkan aday adayı olan milyarder işadamı Trump, seçim kampanyası sırasında daha önce birçok kez Putin’i gündeme getirmiş, başkan seçilmesi halinde Putin ile "iyi geçineceğini" ifade etmiş, Putin ile görüşmek istediğini belirtmişti. 

Yanı sıra Ukrayna medyasında yer alan bazı haberlerde Donald Trump'ın Rus ajanı olduğu iddia edilmişti. 

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...