'Görüşmeler umut vadediyor'

Düzenleyen: / Kaynak: AA
'Görüşmeler umut vadediyor'

DÜNYA Haberleri  / AA

BM Yemen Özel Temsilcisi İsmail Ahmed, Kuveyt'te Yemen krizinin taraflarıyla yaptığı görüşmelerin umut verdiğini söyledi.

Birlemiş Milletler (BM) Yemen Özel Temsilcisi İsmail Vild eş-Şeyh Ahmed, Kuveyt'te Yemen krizinin taraflarıyla yaptığı görüşmelerin umut verdiğini söyledi.

Ahmed, yaptığı yazılı açıklamada, ilerleyen günlere ait ajandanın belirlendiğini, müzakereye katılanların biri siyasi diğeri askeri konular üzerinde çalışacak iki komisyona ayrılacağını ve bazı görüşmelerin de komisyonların tavsiyelerinin değerlendirilmesi için ortaklaşa gerçekleştirileceğini ifade etti.

Heyet başkanlarıyla ikili görüşmeler yapan Ahmed, "Görüşmeler umut vadediyor. Çözümün üzerine bina edileceği ortak bir zemin mevcut ancak anlaşmazlık konularında bir sonuca varmak için daha fazla vakte ihtiyaç var. Herkesin müzakere sürecinin hassas olduğunu ve zaman alacağını bilmesi gerekiyor." açıklamasında bulundu.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...