Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

ABD'de okul saldırısında 6 yaşında çocuk öldü

ABD'de okul saldırısında 6 yaşında çocuk öldü

DÜNYA Haberleri

ABD'nin Güney Carolina eyaletinde bir ilkokulda düzenlenen silahlı saldırıda yaralanan 6 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti.

Güney Carolina'ya bağlı Townville kasabasındaki ilkokulda 28 Eylül'de düzenlenen silahlı saldırıda yaralanan iki öğrenciden biri olan Jacob Hall, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti
14 yaşındaki bir öğrencinin çarşamba günü okulda ateş açması sonucu iki öğrenci ve bir öğretmen yaralanmıştı. Yetkililer, diğer öğrenci ile öğretmenin tedavilerinin ardından hastaneden taburcu edildiğini bildirdi.
Saldırgan öğrencinin okula gelmeden önce evde babasını silahla öldürdüğü ve cuma günü çıkarıldığı mahkemede cinayet ve cinayete teşebbüs suçlamalarıyla tutuklandığı kaydedildi.
Connecticut eyaletindeki bir ilkokulda 2012'de düzenlenen silahlı saldırıda da 20 öğrenci hayatını kaybetmiş ve ülke genelinde silah satışının sınırlandırılması konusunda uzun ancak sonuçsuz tartışmalar yaşanmıştı.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...