Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kolombiya'da düşen uçak Arjantinli futbolcuları da taşımış

Düzenleyen:
Kolombiya'da düşen uçak Arjantinli futbolcuları da taşımış

DÜNYA Haberleri

Kolombiya'da düşen ve aralarında Chapecoense Kulübü'nün futbolcularının da bulunduğu 76 kişinin ölümüne neden olan uçağa, kazadan 3 hafta önce Arjantin Milli Futbol Takımı'nın bindiği ortaya çıktı.

2018 FIFA Dünya Kupası elemelerinde, 11 Kasım'da Brezilya ile deplasmanda karşılaşan Arjantinli milli futbolcular ve teknik heyetin bindiği uçağın, Kolombiya'da düşen uçak olduğu bilgisi paylaşıldı. Haberleri doğrulayan Arjantin Futbol Federasyonu, milli takım kafilesinin kasım ayında, LAMIA şirketine bağlı CP-2933 numaralı Avro Regionel Jet 85 tipi uçakla Buenos Aires'ten Belo Horizonte'ye ve Buenos Aires'ten San Juan'a gittiğini belirtti.

İspanyol basını, Arjantin Milli Takımı kadrosunda bulunan yıldız futbolcu Lionel Messi'nin, yaptıkları San Juan seyahati sırasında uçakta rahatsızlandığını ve midesinin bozulduğunu da hatırlattı.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...