Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Rus ve Türki okuyucuların seçimi: Erdoğan

Düzenleyen:
Rus ve Türki okuyucuların seçimi: Erdoğan

DÜNYA Haberleri

Azerbaycan merkezli uluslararası haber ağı The Great Middle East (Büyük Ortadoğu)'nun düzenlediği ankette, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rus okuyucular tarafından en popüler lider seçildi.

Türkiye Gazetesi İnternet Servisi

İngilizce ve Rusça yayın yapan Azerbaycan merkezli The Great Middle East haber portalında düzenlenen ankette Ortadoğu'nun en popüler lideri Erdoğan seçildi. Ankette Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdülaziz el-Suud, İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani ve Mısır'da meşru Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi'yi kanlı bir darbe ile devirip göstermelik seçimlerle Cumhurbaşkanlığını ilan eden diktatör Abdülfettah es-Sisi de yer aldı.

Rus ve Türki okuyucuların yüzde 45,45'i Cumhurbaşkanı Erdoğan'a oy verirken, İran Cumhurbaşkanı Ruhani yüzde 25,97 ile ikinci, diktatör Sisi yüzde 15,58 ile üçüncü ve Kral Selman da yüzde 12,99 ile dördüncü oldu.

Rus ve Türki okuyucuların seçimi: Erdoğan

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...