Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kraliçe Elizabeth ortaya çıktı

Düzenleyen:
Kraliçe Elizabeth ortaya çıktı

DÜNYA Haberleri

Yaklaşık üç haftadır ağır soğuk algınlığı nedeniyle sağlık sorunları yaşayan İngiltere Kraliçesi Elizabeth, bugün görüntü verdi.

”Ağır soğuk algınlığı” nedeniyle 30 yıldır ilk defa Noel ve yeni yıl kameralar karşısında görülmeyen Kraliçe, İngiliz hanedanının dört kuşaktır kullandığı bir sarayın bulunduğu Sandringham’da istirahatteydi.

Kraliçenin, himayesindeki bazı sivil toplum kuruluşlarıyla ilgili sorumluluklarını hanedanın diğer üyelerine devredeceği aralık ayında açıklanmıştı.

Kraliçe Elizabeth ortaya çıktı

EMEKLİYE AYRILACAK SPEKÜLASYONLARI
Sağlık sorunları ve bazı sorumluluklarını hanedan üyelerine devretmesi, Kraliçe İkinci Elizabeth'in 2017'de emekliye ayrılabileceği spekülasyonlarına yol açmıştı.

Kraliçe Elizabeth ortaya çıktı

90 YAŞINDA
İkinci Elizabeth, önceki yıl eylül ayında 63 yıl 7 ay 2 gün tahtta kalan büyük büyük annesi Kraliçe Victoria'nın en uzun süre tahtta kalma rekorunu kırmış, geçen yıl nisan ayında da 90. yaşını kutlamıştı.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...