Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Lavrov ve Kerry'den telefonda Suriye'yi zirvesi

/ Kaynak: AA
Lavrov ve Kerry'den telefonda Suriye'yi zirvesi

DÜNYA Haberleri  / AA

Sergey Lavrov'un, John Kerry ile telefonda ABD'nin Suriye'de kimyasal silah kullanıldığı yönündeki açıklaması hakkında konuştuğu bildirildi.

Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov'un, ABD Dışişleri nbsp;Bakanı John Kerry ile telefonda ABD'nin Suriye'de kimyasal silah kullanıldığı nbsp;yönündeki açıklaması hakkında konuştuğu bildirildi. Rusya Dışişleri Bakanlığı'nın internet sitesinde yer alan açıklamada, nbsp;Lavrov'un, Kerry'e, Suriye muhalefetine silah verilmesinin bölgedeki tansiyonu nbsp;daha da yükselteceğini ve ABD'nin kimyasal silah kullanıldığı yönündeki nbsp;açıklamasının kuvvetli delillerle desteklenmediğini söylediği belirtildi. nbsp;İki bakanın, Suriye krizinin çözümüne yönelik düzenlenmesi planlanan nbsp;uluslararas konferansa, bu ülkedeki tarafların ve diğer dış aktörlerin katılması nbsp;ve destek vermesi için daha fazla çaba gösterme kararı aldıkları ifade edildi. nbsp;Açıklamada ayrıca Rusya'nın, konferansa katılacak tarafların belli nbsp;olması gerektiğinin altını çizdiği bilgisine de yer verildi.


DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...