Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Psikopat dövüşçü kız arkadaşını tanınmaz hale getirdi

Düzenleyen:
Psikopat dövüşçü kız arkadaşını tanınmaz hale getirdi

DÜNYA Haberleri

İsmini resmi olarak 'War Machine' olarak değiştiren dövüşçü Jon Koppenhave, eski kız arkadaşı Christine Mackinday'ı döverek tanınmaz hale getirmekten mahkemeye sevk edildi.

Kız arkadaşına şiddet uygulayıp tehdit eden dövüş sporcusu Jon Koppenhave mahkemeye çıkarıldı. Dövüşçünün eski kız arkadaşı mahkemede maruz kaldığı şiddeti göz yaşları içinde anlattı.

BAYILANA KADAR BOĞAZINI SIKMIŞ

Christine Mackinday, mahkemede erkek arkadaşının sürekli kendisini dövdüğünü tehdit ettiğini ve bayılana kadar boğazını sıktığını söyledi.

Las Vegas'ta görülen mahkemede, Mackinday, ilişkilerinin başında erkek arkadaşının kendisine çok iyi davrandığını ama ilişkilerinin üzerinden bir ay geçtikten sonra erkek arkadaşının kendisine karşı çok değiştiğini ve sürekli şiddet uygulamaya başladığını söyledi.

VURMAKLA TEHDİT ETTİ

Daha sonra resmi olarak ismini ' War Machine ' olarak değiştiren erkek arkadaşından çok korktuğu için gördüğü şiddetten dolayı polise başvuramadığını söyleyen Mackinday, erkek arkadaşının hapse girmesi halinde deniz komandosu olan arkadaşlarına kendisini ve ailesini vurdurmak ile tehdit ettiğini söyledi.

Mackinday hatta erkek arkadaşını telefonla deniz komandosu olan arkadaşlarıyla konuşurken annesinin ismini ve adresini arkadaşlarına verdiğini söyledi.

Koppenhaver, şuan adama kaçırma, öldürmeye teşebbüs ve cinsel saldırı gibi 34 suçtan dolayı yargılanıyor.

Mahkemede ara sıra duygusallaşan Koppenhaver suçlamaları kabul etmedi. Mahkemenin kendisini suçlu bulması halinde dövüşçü hiç bir şekilde şartlı serbest bırakılmayacak.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...