Las Vegas saldırganının bilinmeyen yönleri

Düzenleyen:
Las Vegas saldırganının bilinmeyen yönleri

DÜNYA Haberleri

Las Vegas'taki ünlü Mandalay Bay Oteli'nden, yakınlardaki müzik festivaline ateş ederek 58 kişinin ölümüne sebep olan saldırganla ilgili ilginç detaylara ulaşıldı.

Las Vegas'taki ünlü Mandalay Bay Oteli'nin yanında gerçekleşen müzik festivaline, otelin 32. katından otomatik silahlarla ateş açıldı. Katliamda en az 58 kişi öldü. Hastaneye kaldırılan yaralı sayısı 500'ü geçti.

ABD'yi kana bulayan Stephen Paddock'ın bilinmeyen yöneleri ortaya çıktı. Kumar oynamayı seven saldırganı, yakınları anlattı.

SIK SIK LAS VEGAS'A GİDİYORDU

58 kişinin katili saldırganın pilotluk ve avcılık lisansı olduğu, aynı zamanda 2 uçağa sahip olduğu belirtildi. Sessiz bir yaşam süren saldırganın, Amerikan müziğini ve kumar oynamayı sevdiği ve hatta kumar oynamak için sık sık gittiği Las Vegas'ta otelde kaldığı ortaya çıktı.

''BÖYLE BİR ŞEY YAPACAĞINA İNANAMAZDIK''

Saldırganın yakınları onun şüpheli ve tuhaf hareketlerine rastlamadıklarını, böyle bir saldırıyı yapmasına çok şaşırdıklarını ve olanlara inanamadıklarını söyledi.

Saldırganın evinde yapılan aramada herhangi bir örgüte ait delil bulunamadığı, ayrıca poliste hiçbir suç kaydı olmadığı da belirtildi.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...