Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

ABD'de rehine krizi!

ABD'de rehine krizi!

DÜNYA Haberleri

ABD'nin Kaliforniya eyaletinde silahlı bir saldırgan, ülkenin en büyük gazievinde kalan en az 3 kişiyi rehin aldı.

Amerikan medyasına yansıyan haberlerde, saldırganın silahlı olduğu, gizlice girdiği gazievinde en az 3 kişiyi rehin aldığı ve polisle kısa süreli bir çatışmaya girdiği belirtildi. Olayla ilgili soruşturmayı sürdüren ve henüz resmi açıklama yapmayan polis yetkilileri, şu aşamada herhangi bir ölü veya yaralı olmadığı bilgisini basın mensuplarıyla paylaşmakla yetindi.

Eyaletin Yountville bölgesindeki yerleşke, ABD'deki en büyük gazievi olarak biliniyor ve yaklaşık bin kişiye hizmet ediyor. Tesiste 2. Dünya Savaşı'nda, Kore Savaşı'nda, 1. ve 2. Körfez Savaşlarında görev alıp sonrasında stres bozukluğuna bağlı sorunlar yaşayan gazilerin hizmet aldığı kaydediliyor.

Öte yandan, silahlı saldırgan ve rehine ihbarlarından sonra yerleşkeyi boşaltan polisin, Federal Soruşturma Bürosu (FBI) yetkilileriyle operasyona devam ettiği bildirildi.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...