Alman polisinden PKK'lılara skandal destek

Düzenleyen:
Alman polisinden PKK'lılara skandal destek

DÜNYA Haberleri

Berlin'de terör örgütü PYD/PKK destekçileri sokaklara çıktı. Terör örgütü yandaşlarının gösterisi sırasında skandal bir görüntü kameralara yansıdı. Alman polisine ait bir aracın megafonu Türkiye aleyhinde propaganda için kullanıldı.

Almanya'nın başkenti Berlin'de terör örgütü yandaşları, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından Suriye'nin Afrin bölgesindeki terörist yapılanmalara yönelik başlatılan Zeytin Dalı Harekâtı'na karşı sokağa indi.  Terör örgütü yandaşlarının gösterilerine müdahale etmeyen Alman polisi bir skandala imza attı. Avrupa'nın göbeğinde PKK'lı teröristlere destek isteyen hainler, Alman polis aracının megafonunu kullandı. Kameralara da yansıyan o an büyük tepki topladı. Dakikalarca Alman polis otosundan sokaktakilere seslenen terör örgütü yandaşı, Türkiye'ye iftiralar yağdırırken Avrupa ülkelerini terör örgütü PYD/PKK'ya yardıma çağırdı.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...