Dubai'de kilo verene altın

Dubai'de kilo verene altın

DÜNYA Haberleri

BAE'nin Dubai Emirliği, ülkede yükselen obeziteyle mücadele için kilo verenlere altın hediye edilen 'Ağırlığınca Altın' isimli bir kampanya başlattı.

Zengin Körfez ülkesi Birleşik Arap Emirlikleri'nin Dubai Emirliği, ülkede yükselen obeziteyle mücadele için kilo verenlere altın hediye edilen "Ağırlığınca Altın" isimli bir kampanya başlattı. Dubai yönetimi 30 günlük kampanya süresince kaybedilen her kilo için 1 gram altın verecek. Altın ödülünde üst sınır olmadığını belirten kampanya yetkilisi Hüseyin Lutah, isteyenlerin yarın tartılarak yarışmaya katılabileceklerini söyledi. Dubai'de oturum izni olan herkesin katılabileceği yarışmada, "altın avcılarının" aşırı kilolu olmaları ve sağlıksız kilo verme yöntemlerinden uzak kalmaları şartı aranıyor. Ödül kazanabilmek için ise en az 2 kilo zayıflama mecburiyeti bulunuyor. DUBAİ AA

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...