- Cenazelere ulaşılamıyor! Gazze'de can kaybı arttı
3 saat 57 dakika önce

İsrail'in katliam yaptığı Gazze'de can kaybı 34 bin 49’a yükseldi

İsrail'in 197 gündür saldırılarını sürdürdüğü Gazze'de can kaybı 34 bin 49’a yükseldi. Yaralı sayısının ise 76 bin 901'e çıktığı belirtildi.
 - Bir ülke daha Filistin'i resmen tanıdı
5 saat 6 dakika önce

Barbados, Filistin devletini tanıdı

Barbados yönetimi, Filistin'i devlet olarak tanıma kararı aldı. Kararı duyuran Barbados Dışişleri Bakanı Kerrie Symmonds, "Filistin'i bir devlet olarak tanımadan nasıl iki devletli bir çözüm istediğimizi söyleyebiliriz?" dedi.
 - İsrail'den Nur Şems Kampı'na bir kanlı baskın daha
5 saat 29 dakika önce

İsrail'den Nur Şems Kampı'na bir baskın daha: 5 ölü

İsrail, 18 Nisan'da 'geniş çaplı askeri operasyon' başlattığını duyurduğu Batı Şeria'nın kuzeyindeki Tulkerim kentindeki Nur Şems Kampı'na bir baskın daha düzenledi. Saldırıda 5 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi de yaralandı.
 - Kuzey Kore yeni silahıyla meydan okudu
7 saat 7 dakika önce

Kuzey Kore, süper büyük savaş başlığı ile yeni tip uçaksavar füzesini test etti

Uygulanan yaptırımlara rağmen nükleer silah ve balistik füze denemelerini sürdüren Kuzey Kore bir kez daha dünyaya meydan okudu. Son olarak, süper büyük savaş başlığı ile "Pyoljji-1-2" adlı yeni tip uçaksavar füzesi test edildi.
 - 'İsrail askerlerine karşı çatışın!'
7 saat 10 dakika önce

Hamas ve İslami Cihad'dan Batı Şeria çağrısı: 'İsrail askerlerine karşı çatışın!'

İsrail'in, Batı Şeria'nın kuzeyindeki kampa düzenlediği kanlı baskın sonrası Hamas ve İslami Cihad'dan açıklama geldi. Filistinlilere, İsrail askerleri ve yasa dışı Yahudi yerleşimcilere tüm yolları kullanarak karşı koyma ve çatışma çağrısı yapıldı.
 - Ekvador'da enerji krizi
7 saat 30 dakika önce

Ekvador'da enerji krizi: OHAL ilan edildi

Ekvador'da, enerji santrallerine yönelik saldırıların engellenmesi için ordu devreye girdi. Devlet Başkanı Daniel Noboa'nın emriyle ülke genelinde OHAL ilan edildi, günlük elektrik kesintileri 8 saate çıkarıldı.
 - DEAŞ rejime saldırdı, YPG çocuk kaçırdı
8 saat 33 dakika önce

Terör örgütlerinden peş peşe eylem! DEAŞ rejime saldırdı, YPG çocuk kaçırdı

Humus’ta Esad askerlerini ve İran destekli terörist gruplarını taşıyan araca saldıran DEAŞ, 10 rejim unsurunu öldürdü. Terör örgütü PKK/YPG ise Halep’te bir çocuğu daha kaçırdı.
 - Al gülüm ver gülüm
11 saat 44 dakika önce

Tiyatroda ikinci perde! İsrail'den İran'a göstermelik saldırı

İsrail, İran’ın yaptığı göstermelik saldırıya benzer bir şekilde misillemede bulundu. Karşılıklı saldırılarda can kaybı olmaması, iki ülke arasındaki danışıklı dövüşü belgeledi.
 - Irak'ta İran destekli güçler vuruldu
15 saat 21 dakika önce

Irak'ta patlama sesleri! Haşdi Şabi'ye ait karargah vuruldu

İsrail'in dün gece yaptığı misilleme saldırısının ardından Irak'ın başkenti Bağdat'ın güneyindeki Babil şehrinde şiddetli bir patlama yaşandı. Irak'ın Babil şehrinde İran destekli Haşdi Şabi milislerine ait karargaha saldırı düzenlendi. En az 1 kişi öldü 8 kişi yaralandı. Saldırının ABD tarafından gerçekleştirildiği öne sürülürken, ABD Merkez Kuvvetler Komutanlığı ise Irak'ta hava saldırıları düzenledikleri yönündeki haberleri yalanladı.
Dünya - Dünya
17 saat 17 dakika önce

NATO’dan Ukrayna’ya hava savunma desteği, "Hayırseverlik değil, güvenliğimize yatırım"

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, NATO savunma bakanlarının Ukrayna’ya hava savunma dahil daha fazla askeri destek sağlama konusunda anlaştığını açıkladı.
Dünya - Dünya
17 saat 37 dakika önce

Irak Başbakanı Sudani: "Erdoğan'ın ziyareti 'gelir geçer türden bir ziyaret' olmayacak"

Irak haber ajansı INA'ya göre, ABD'de temaslarını sürdüren Sudani, yaptığı açıklamalarda Erdoğan'ın Irak ziyaretine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
Dünya - Dünya
18 saat 18 dakika önce

ABD Dışişleri Bakanı Blinken'dan İsrail'in Refah saldırısı planı ile ilgili açıklama!

ABD Dışişleri Bakanı Blinken, “Refah'ta askeri operasyonlar bizim desteklemediğimiz bir şey” açıklamasında bulundu.
Dünya - Dünya
18 saat 38 dakika önce

Elon Musk sordu: ‘Vine geri gelsin mi?' Cevap TikTok'u endişelendirdi

Elon Musk X sosyal medya hesabı üzerinden ‘Vine geri gelsin mi?' sorusunu yönelttiği bir anket yaptı. Cevabın yüksek oranda evet çıkması, lider konumdaki sosyal medya şirketi TikTok'u endişelendirdi.
 - "IDF'ye girdik, çeyrek milyonlarca belgeyi ele geçirdik"
18 saat 56 dakika önce

Dünyaca ünlü hacker grubu Anonymous: "İsrail ordusunu hackledik, 230 binden fazla belgeyi ele geçirdik"

Dünyaca ünlü hacker grubu Anonymous, "IDF'ye girdik, çeyrek milyonlarca belgeyi ele geçirdik" iddiasında bulundu. Grup, Adalet Bakanlığı'na sızdıklarını ve İsrail ordusuyla ilgili yaklaşık çeyrek milyon belgeye ve toplamda 20 gigabaytlık veriye sahip olduklarını iddia ediyor.
 - İktidarını Kaosa Borçlu! Binyamin Netanyahu Kimdir?
19 saat 7 dakika önce

İktidarını Kaosa Borçlu! Binyamin Netanyahu Kimdir?

1948 yılında Tel Aviv’de yapılan bir toplantı Orta Doğu’nun kaderini değiştirdi. Yahudi Milli Konseyi, İsrail Devleti’nin kurulduğunu ilan etti. O günden bugüne tam 76 yıl geçti ancak geçen zamanda değişen çok şey var. Bu videoda İsrail’in Filistin topraklarını elde etmek için açtığı derin yaralardan bahsetmeyeceğiz. Onun yerine İsrail tarihinin en uzun süre görev yapan başbakanı olmakla birlikte, ülkenin siyasetinde her zaman ön planda olan, Bibi lakaplı Binyamin Netanyahu’yu anlatacağız.
Dünya - Dünya
19 saat 8 dakika önce

Amerika‘dan Savunma Devrimi! Denizaltı SİHA’sı Geliyor

Amerika'nın 2025 savunma bütçesiyle ilgili heyecan verici gelişmeler yaşanıyor. Uzay Kuvvetleri'nin projeleri arasında yer alan ve 'çok gizli' ibaresi taşıyan 'C4ISRNET' projesi, büyük merak uyandırıyor. Bu projenin detayları sadece istihbarat kurumları için değil, herkes için büyük bir merak konusu. Bilgilere göre, Amerika merkezli Northrop Grumman firmasının gizli bir projesi olan ve insansız hava aracının denizaltı versiyonu olan 'Manta Ray', dikkat çekiyor.
Dünya - Dünya
19 saat 19 dakika önce

İHH, Beyazıt'ta Gazze için yürüyüş düzenlenecek

İHH İnsani Yardım Vakfı ve çeşitli sivil toplum kuruluşları tarafından Beyazıt Meydanı'ndan başlayacak ve Ayasofya Camii'nde sona erecek olan "Gazze'yi Unutma" yürüyüşü düzenlenecek.
 - Mahkeme önünde bir kişi kendini ateşe verdi
19 saat 41 dakika önce

Trump'ın davası görülüyordu, mahkeme salonu önünde kendini ateşe verdi!

New York'taki Manhattan Ceza Mahkemesi'nde eski ABD Başkanı Donald Trump'ın "sus payı" ödemekle suçlandığı dava görülürken, mahkeme salonunun önünde bir kişi kendini ateşe verdi.
Dünya - Dünya
19 saat 56 dakika önce

Fransa mahkemesi ters köşe yaptı, Müslüman okulunun kapatılmasına ilişkin karar açıklandı

Fransa'da idare mahkemesi, Nice kentindeki Müslümanların özel okulu hakkında verilen kapatma kararını bozdu.
Dünya - Dünya
20 saat 5 dakika önce

Fas'ın başkenti Rabat'ta binlerce kişi sokağa döküldü: "Soykırımı durdurun!"

Fas'ın başkenti Rabat'ta "Soykırımı durdurun" sloganı ile bir araya gelen binlerce kişi Gazze için ateşkes çağrısı yaptı.
Dünya - Dünya
20 saat 52 dakika önce

1 milyar seçmen sandık başına gidiyor! Dünyanın en büyük seçimleri başladı

Hindistan'da altı hafta sürecek olan yedi aşamalı devasa seçim başladı. Yaklaşık 970 milyon kayıtlı seçmen sandık başına gidiyor.
Sona Git