Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İngiltere Middleton'ın doğumuna kilitlendi

/ Kaynak: İHA
İngiltere Middleton'ın doğumuna kilitlendi

DÜNYA Haberleri  / İHA

Cambridge Düşesi Kate Middleton'ın doğum sancılarının başlaması sebebiyle hastaneye yatırılması sonrasında İngiltere'de heyecanlı bekleyiş başladı.

Cambridge Düşesi Kate Middleton'ın doğum sancılarının başlaması sebebiyle hastaneye yatırılması sonrasında İngiltere'deheyecanlı bekleyiş başladı. Yüzlerce kişi düşesin Londra'da yattığı St. Mary's Hastanesi önünde toplandı. Hastanenin önüne Cumartesi günü geldiğini belirten Charlotte Macy, "Çok heyecanlıyım. Düşesin hastaneye yatırıldığı haberlerini alınca çok mutlu oldum" dedi. Bebeğin kız olmasını beklediğini ifade eden Macy, isim olarak ise Alexandra veya Diana koyulmasını tercih ettiğini söyleyerek, "Prens William, annesine hürmeten bebeğe Diana adını koyarsa çok hoş olur" şeklinde konuştu. Çok uzun zamandır hastanenin önünde beklediğini söyleyen Nigel Richard da, dünden beri çok heyecanlı olduğunu ifade etti. Richard ayrıca Prens William'a tebrik kartı vermek istediğini dile getirdi. Yanında getirdiği bebek oyuncaklarıyla 3 gündür burada bulunduğunu kaydeden Fransız uyruklu Fernand Herriot, "Fransızlar 3 hafta boyunca Kate ve William'a sunulabilecek en güzel hediyeleri oyladı. Ve ben de bu oyuncakları Kate ve William'a vermek için buraya geldim" dedi.
Herriot, plastik bir zürafa, üzerine binilebilen küçük bir yarış arabası ve Fransız şarkıları çalan bir müzik kutusu getirdiğini ve bu hediyeleri dışarı çıktıklarında Prens William ile eşi Kate'e vermeyi ümit ettiğini söyledi. Herriot ayrıca bebeğin erkek olacağını düşündüğünü, isim olarak ise James ismini tercih ettiğini ifade etti.
DÜNYA
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...