Azerbaycan'da güvenlik güçlerine saldırı: 2 polis şehit

Düzenleyen:
Azerbaycan'da güvenlik güçlerine saldırı: 2 polis şehit

DÜNYA Haberleri

Azerbaycan makamları Gence şehrinde aşırıcı bir grubun güvenlik güçlerine saldırdığını ve 2 polisin şehit olduğunu, çok sayıda polisin de yaralandığını bildirdi.

Azerbaycan İçişleri Bakanlığı ve Devlet Güvenlik Servisi tarafından açıklamaya göre Azerbaycan'ın Gence şehrinde aşırıcı bir grup güvenlik güçlerine saldırdı. Olayda ilk belirlemelere göre 2 polis şehit oldu. 150-200 kişilik bir grubun saldırıyı gerçekleştirdiğini ifade eden Azerbaycan makamları çok sayıda polisin de yaralandığını bildirdi. 

Geçtiğimiz hafta Gence İli Valisi Elmar Veliyev silahlı saldırıya uğramıştı. Gelen ilk bilgilerde Veliyev'in hayatını kaybettiği öne sürülmüştü. Daha sonra Veliyev'in ağır yaralı olarak tedavi altına alındığı ifade edildi. Yerel kaynaklar saldırıyı gerçekleştiren kişi veya kişilerin gözaltına alındığını bildirmişti. 

Güvenlik güçlerine yönelik saldırının gözaltındaki kişi/kişilerle bağlantılı bir grup tarafından gerçekleştirildiği düşünülüyor.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...