ABD Başkanı Trump'a şok! Kaldırılması istendi

Düzenleyen:
ABD Başkanı Trump'a şok! Kaldırılması istendi

DÜNYA Haberleri

Batı Hollywood Belediyesi, Donald Trump'ın kadınlara yönelik rahatsız edici davranışlarından dolayı Şöhretler Kaldırımı'ndaki yıldızının kaldırılmasını talep etti

ABD'nin Kaliforniya eyaletindeki Batı  Hollywood Belediyesi, Başkan Donald Trump'ın Şöhretler Kaldırımı (Walk of Fame)  olarak bilinen caddedeki yıldızının kaldırılmasını istedi. 

Belediye meclisinde oy birliği ile alınan kararda, Trump'ın "kadınlara  yönelik rahatsız edici davranışları ve diğer eylemleri" gerekçe olarak  gösterilerek, Hollywood Ticaret Odası ile Los Angeles'dan Trump'ın yıldızının  kaldırılması çağrısında bulunuldu.

Ticaret Odası Başkanı Leron Gubler, Los Angeles Times gazetesine  yaptığı açıklamada, Şöhretler Kaldırımı'na eklenen yıldızların "tarihi bir parça"  haline geldiğini, bu nedenle daha önce hiç kimsenin yıldızının kaldırılmadığını  belirtti.

ABD Başkanı Trump'ın Hollywood Şöhretler Kaldırımı'ndaki yıldızı, 2007  yılında "Çırak" adlı TV programındaki başarısı ve Kainat Güzellik Yarışmaları'na  yaptığı katkılardan dolayı konulmuştu.

Trump'ın yıldızı, ABD Başkan adayı olduktan sonra birçok defa  saldırıya uğradı. En son geçen ay Austin Mikel Clay adlı bir kişi kazmayla  kaldırımdaki yıldıza zarar vermiş, tutuklandıktan sonra kefaletle serbest  bırakılmıştı.

Hollywood'daki Şöhretler Kaldırımı'nda 2 bin 600'den fazla ünlünün  yıldızı bulunuyor.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...