Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İlk kez görüntülendi! İşte Amazonların medeniyetten tamamen uzak kabilesi

Düzenleyen:
İlk kez görüntülendi! İşte Amazonların medeniyetten tamamen uzak kabilesi

DÜNYA Haberleri

Amazon ormanlarında insansız hava araçlarıyla araştırma yapan bilim insanları, medeniyetten tamamen uzakta yaşayan yerli kabilesinden 16 kişiyi görüntüledi.

Brezilya'nın balta girmemiş Amazon ormanlarında insansız hava araçlarıyla araştırma yapan bilim insanları, medeniyetten tamamen uzakta yaşayan bir yerli kabilesini görüntüledi.

KABİLE ÜYELERİ OK VE YAY KULLANMAYI BİLİYOR

Amazon ormanlarında toplam 16 kişiyi görüntüleyen bilim insanları, kabile üyelerinin ok ve yay kullanmayı bildiğini keşfetti.

AMAZON ORMANLARINDA TOPLAM 107 KABİLE KAYITLARA GEÇTİ

Araştırmacılar, ilk kez kaydedilen video görüntülerinin ilkel kabilelerin korunması için büyük öneme sahip olduğunu söylüyor. Amazon ormanlarında medeniyetten uzak yaşayan toplam 107 kabile olduğu kayıtlara geçmiş durumda.

Brezilya hükümetinin yerli halklarla ilgili çalışan vakfı FUNAI tarafından bulunan bitkisel elyafla bağlanmış bir balta...

KORKUDAN KİMSEYLE TEMAS KURMUYORLAR

İlkel bir yaşam süren bu toplumların şehir ve kasabalarda yaşayan başka insanların farkında olduğu ancak yaşadıkları korku sebebiyle kimseyle temas kurmadığı ifade ediliyor.

Geçen yıl altın madencileri ormanda rastladıkları ilkel bir kabilenin 10 üyesini öldürmüştü.

İşte ilkel yaşam sürdürüldüğü belirtilen Amazon ormanlarından görüntüler;

 

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...