Kare kare vahşet! Dünya bu görüntüleri konuşuyor...

Düzenleyen:
Kare kare vahşet! Dünya bu görüntüleri konuşuyor...

DÜNYA Haberleri

Dünya bu görüntüleri konuşuyor... Aralarında 11 yaşındaki bir kız çocuğunun da bulunduğu dört kişilik aile, hayatlarının şokunu yaşadı.

İki gencin aileye saldırdığı olay, ABD'de yaşandı. 18 yaşındaki Brandon Clanton ve Julia Marie Napiontek, yeni ortaya çıkan görüntülerde yaptıklarıyla dünyayı çıldırttı.

Güvenlik kamerası görüntüleri, bir kadının kamyonet yanındaki bekleyişiyle açılıyor. Ardından kadraja saldırganlar giriyor. Ve önce kadına yumruk atıyorlar.

Cumartesi günü Florida’daki bir istasyonda meydana gelen olayda, iki genç ardından 11 yaşındaki çocuğu kamyonetten çıkartıp yüzüne vurdu.

Çığlıkların yükseldiği olayda, kamyonetteki dört kişilik aile feci şekilde dayak yedi. Saldırganlar daha sonra otomobillerine atlayarak kaçtı.

55, 48, 47 ve 11 yaşlarındaki mağdurlar, saldırganları tanımadıklarını vurguladı. Kendilerini niye dövdüğü konusunda da hiçbir fikirlerinin olmadığını söyledi.

Olayın görüntülerinin Facebook’ta paylaşılmasının ardından saldırganlar yakalandı. Gözaltına alınan Brandon Clanton ve Julia Marie Napiontek mahkemeye çıkmayı bekliyor.

Polisleri gören Brandon Clanton’ın kaçmasına rağmen yakalandığı bildirildi. Julia Marie Napiontek, dövdüğü kişilerden birinin kendisine çakıyla saldırdığını iddia etti.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...