Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

FEMEN'in lideri tekme tokat dayak yedi

/ Kaynak: CHA
FEMEN'in lideri tekme tokat dayak yedi

DÜNYA Haberleri  / CHA

Ukrayna menşeli kadın hareketi FEMEN'in Lideri Anna Gutsol dün akşam başkent Kiev'de kimliği belirsiz bir şahıs tarafından tekme tokat dövüldü.

Demokrasi ve özgürlük sloganıyla aykırı eylemlere imza atan Ukrayna menşeli kadın hareketi FEMEN'in Lideri Anna Gutsol dün akşam başkent Kiev'de kimliği belirsiz bir şahıs tarafından dövüldü.Gutsol'un bulunduğu bir kafeteryaya gelen yapılı bir erkeğin herkesin gözü önünde FEMEN liderinin yüzüne yumruk attığı bildirildi. Anna Gutsol'u etkisiz hale getiren şahsın, içinde FEMEN'in eylem planlarına ilişkin belgeler bulunan diz üstü bilgisayarı alarak olay yerinden kaçtığı belirtildi.FEMEN üyelerine bir hafta içinde peş peşe düzenlenen iki saldırı, Ukrayna'da temaslarda bulunan Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'le ilişkilendiriliyor.
DÜNYA
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...