HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Trump’a Kaşıkçı baskısı artıyor

Düzenleyen: /
Trump’a Kaşıkçı baskısı artıyor
Trump, Haber

DÜNYA Haberleri

ABD Merkezi İstihbarat Teşkilatı (CIA) Direktörü Gina Haspel, Senatonun ardından Kaşıkçı’nın öldürülmesine ilişkin elindeki istihbarat bilgilerini kapalı bir oturumda Temsilciler Meclisinin önde gelen isimleriyle paylaşacak.

ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo ile Savunma Bakanı James Mattis de bir gün sonra yine kapalı oturumda cinayetle ilgili Temsilciler Meclisini bilgilendirecek. Senatodakine benzer bir brifingin Temsilciler Meclisi için de yapılmasının, ABD Başkanı Donald Trump üzerinde Kaşıkçı konusundaki baskıyı artırması bekleniyor. Ancak Trump, CIA’in raporu ve Senato’daki tepkilere rağmen Veliaht Prens Selman’ın yanında yer almaya devam ediyor. Trump, “O Suudi Arabistan’ın lideri. Suudi Arabistan oldukça iyi bir müttefik. Prens Selman cinayetle ilgisi olmadığını söylüyor” dedi.

 

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...