HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Dünya bu kızı konuşuyor! 13 yaşında okulu bıraktı milyoner oldu

Düzenleyen: /
Dünya bu kızı konuşuyor! 13 yaşında okulu bıraktı milyoner oldu
Liv Conlon, Haber

DÜNYA Haberleri

Dünya 20 yaşındaki İskoç kızın başarısını konuşuyor. İşkoçya’nın Glasgow şehrinde dünyaya gelen Liv Conlon adlı kadın 13 yaşında okulunu bırakıp bir şirket kurdu ve şimdi milyonlar kazanıyor.

Dünya 20 yaşındaki İskoç kızın başarısını konuşuyor. İşkoçya’nın Glasgow şehrinde dünyaya gelen Liv Conlon adlı kadın 13 yaşında okulunu bırakıp bir şirket kurdu. Conlon’un kurduğu ThePropertyStagers şirketi milyonlarca para kazandırıyor.

Liv Conlon’un başarı hikayesi okulda gördüğü muamele ve o hayattan sıkılmasıyla başlıyor. 13 yaşında şirket kurmayı kafasına koyan Conlon, verdiği iç tasarım hizmetiyle hayalini gerçekleştirmeyi başarıyor.

13 yaşındayken Çin’den getirttiği ürünlerle 5000 sterline ulaşan genç girişimci, hiç kimsenin katkısı olmadan kendi işinin patronu olmayı başararak ThePropertyStagers adında iç tasarım şirketi kuruyor.

Öğretmenlerinin kendisi için çılgın ifadesini kullandığı Liv Conlon'ın şirketi ilk yılında tam 30.000 Euro kazanıyor. Liv, 19 yaşındayken ikincisinde 1 milyon sterlinin üzerine çıkmayı başarıyor. Artık yılda 300'den fazla mülk satan Liv, annesini ve kardeşini de şirketinde işe alıp 10 kişilik bir ekiple şirketini büyüterek miyonlarca para kazanmayı başarıyor.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...