Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Katliam yapan teröristen mahkemede ırkçı hareket

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Katliam yapan teröristen mahkemede ırkçı hareket

DÜNYA Haberleri  / AA

Yeni Zelanda’da camiye düzenlediği saldırısı sonrası yakalanarak mahkemeye çıkarılan terörist Brenton Harrison Tarrant, duruşma sırasında ırkçı harekette bulundu.

Yeni Zelanda’nın Christchurch şehrinde iki camiye terör saldırısında bulunan terörist Brenton Harrison Tarrant, yakalanmasından saatler sonra mahkemeye çıkarıldı. Duruşma, güvenlik gerekçesiyle halka kapalı olarak yapıldı.

SUÇLAMALAR KARŞISINDA TEPKİSİZ KALDI

Beyaz bir kıyafet giydirilerek hakim karşısına çıkarılan terörist Tarrant'ın mahkeme salonundaki rahat tavırları dikkat çekti. Salona elleri kelepçeli ve polis eşliğinde getirilen teröristin gülümsediği  ve hakimin kendisine yönelik suçlamaları okurken tepkisiz kaldığı bildirildi.

TERÖRİST TARRANT'TAN IRKÇI HAREKET

Bu arada terörist Brenton Harrison Tarrant'ın mahkeme salonunda "Beyaz ırkın üstünlüğünü" savunanlar arasında yapılan bir el işareti yaptığı bildirdi.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...