Hindistan Pakistan sınırında hareketlilik

/ Kaynak: AA
Hindistan Pakistan sınırında hareketlilik

DÜNYA Haberleri  / AA

Askeri yetkililer Hindistan ve Pakistan sınır hattında Hintli askerlerin açtığı ateş sonucu iki askerin yaralandığını duyurdu.

Askeri yetkililer, olayın, Pakistan'a bağlı Azad Keşmir'in Hindistan ve Pakistan'ı birbirinden ayıran Pandu bölgesindeki sınır hattında meydana geldiğini bildirdi. Yetkililer, ağır yaralanan askerlerin, başkent nbsp;Muzaffarabad'daki askeri hastaneye sevk edildiklerini belirtti. Hindistan ordusu dün, Pakistan ordusunu Keşmir'in Hindistan kontrolündeki topraklarına girip, devriye gezen Hint askerlerine ateş ederek 5 Hint askerini öldürdüğünü iddia etmişti. Ancak Pakistan, Hindistan'ın iddialarının temelsiz olduğunu, sınırdan diğer tarafa ateş açılmadığını ifade etmişti. Pakistan ve Hindistan'ı birbirinden ayıran Ravlakot bölgesindeki sınır hattında 27 Temmuz'da Hintli askerlerin açtığı ateş sonucu Pakistanlı bir asker olmuş, bir diğeri de ağır yaralanmıştı.

DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...