Pakistan'da ölü sayısı 37 oldu

/ Kaynak: İHA
Pakistan'da ölü sayısı 37 oldu

DÜNYA Haberleri  / İHA

Pakistan'ın Ketta şehrinde bir polis memurunun cenazesi sırasında meydana gelen patlamada en az 37 kişi hayatını kaybetti. Ölenler arasında üst düzey polis yetkililerinin de bulunduğu belirtildi.

Pakistan'ın Ketta şehrinde bir polis memurunun cenazesi sırasında meydana gelen patlamada en az 37 kişi hayatını kaybetti. Ölenler arasında üst düzey polis yetkililerinin de bulunduğu belirtildi. nbsp;Polis, bir intihar eylemcisinin saldırısı sonucu meydana gelen patlamada 50'den fazla kişinin de yaralandığını bildirdi. nbsp;Ketta Emniyet Müdürü Babar Yakup Fatih Muhammed yaptığı açıklamada, ölenler arasında, cenazeye gelen çocukların da bulunduğunu söyledi. nbsp;Bomba imha ekibinden bir görevli, intihar eylemcisinin üzerine içi bilye ve çeşitli metallerle dolu bombalı yelek giydiğinin tespit edildiğini söyledi. nbsp;Pakistan medyasında yer alan haberlere göre, bomba cami dışındaki kalabalığın önünde patladı. nbsp;Polis memuru Muhammed Hafız, patlama meydana geldiği sırada cami içinde olduğunu belirterek, patlama sırasında dışarıda taziye için sıralanmış insanların bulunduğunu belirtti.
DÜNYA
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...