Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

ABD'li milyarder Epstein hapishanede ölü bulundu

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
ABD'li milyarder Epstein hapishanede ölü bulundu

DÜNYA Haberleri  / İHA

ABD’li milyarder iş adamı Jeffrey Epstein’ın, New York’ta tutuklu bulunduğu Manhattan Hapishanesi’nde kendini asarak intihar ettiği açıklandı.

ABD’de kız çocuklarına yönelik cinsel istismar suçlamasıyla 6 Temmuz’da New York’ta federal mahkemede hakim karşısına çıkarıldıktan sonra suçlu bulunarak cezaevine gönderilen milyarder iş adamı Jeffrey Epstein, New York’un Manhattan hapishanedeki hücresinde kendini asmış olarak bulunduğu açıklandı. Tutuklu bulunduğu cezaevinde intihar eden 66 yaşındaki milyarder iş adamı, 2002-2005 yılları arasında reşit olmayan ve 14 yaşından küçük onlarca kız çocuğuna karşı cinsel taciz suçlamalarıyla federal mahkemede görülen davada suçlu bulunarak cezaevine gönderilmişti. 

Eski ABD Çalışma Bakanı Jeffrey Acosta, başsavcı olduğu dönemde cinsel istismardan hüküm giyen ünlü milyarder Eipstein ile 2008'de yaptığı anlaşma ile gündeme gelmiş ve sonrasında Bakanlık görevinden istifa etmişti. 

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...