İngiltere'yi sarsan iddia, Diana'yı özel tim öldürdü

İngiltere'yi sarsan iddia, Diana'yı özel tim öldürdü

DÜNYA Haberleri

16 sene önce şüpheli bir trafik kazasında hayatını kaybeden eski İngiltere Prensesi hakkında ortaya çıkan mektup gündemi sarstı.

Çalkantılı hayatı ve şüpheli ölümü ile hâlâ gündemden düşmeyen eski İngiltere Prensesi Diana ile ilgili spekülasyonlar bitmek bilmiyor. Diana ve sevgilisi Dodi Fayed'in öldüğü 16 sene önceki trafik kazası konusunda şimdi de yeni bir iddia tartışılıyor. Buna göre; iki ünlü ismi, İngiltere'nin özel eğitimli SAS komandolarından biri öldürdü. İstihbarat, kanunsuz silah ve cephane taşımaktan suçlu bulunan SAS'A bağlı Çavuş Danny Nightingale'in yargılanması sırasında ortaya çıktı. Nightingale'nin eski oda arkadaşı asker N., kayınvalide ve kayınpederine yazdığı mektupta, Diana'nın ölümünün arkasında SAS komandolarının olduğunu ama bunun üzerinin örtüldüğünü ifade etti. Askerin kayınpederi, Eylül 2011'de bu mektubu SAS komandolarının komuta merkezine gönderdi. İngiliz polis teşkilatı Scotland Yard ve kraliyet ailesinden iddiaya dair herhangi bir yorum gelmedi. Diana, Dodi ve şoförleri Henri Paul, 31 Ağustos 1997'de Paris'teki bir tünelde meydana gelen trafik kazasında ölmüştü. Dodi'nin babası, tanınmış iş adamı Muhamed El Fayed, yıllardır olayın cinayet olduğunda ısrar ediyor. nbsp; nbsp;Dış Haberler

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...