Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Havada büyük panik! Türbülansa yakalanan uçak acil iniş yaptı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Havada büyük panik! Türbülansa yakalanan uçak acil iniş yaptı

DÜNYA Haberleri  / İHA

Airbus A 319 tipi uçağının türbülansa yakalanması sonucu acil iniş yapmak zorunda kaldığı ve 8 kişinin yaralandığı belirtildi.

Airbus A 319 tipi bir yolcu uçağı İtalya’nın Lamezia Terme kentinden Berlin'e uçarken türbülansa yakalandı. Uçak, Almanya’nın Berlin Tegel Havalimanı’na acil iniş yapmak zorunda kaldı. Uçakta, 1’i ağır olmak üzere toplam 8 kişi yaralandı. Yaralanan yolcular hastaneye sevk edildi.

Yapılan açıklamada, “Berlin'e inmeden yaklaşık 20 dakika önce, uçağın kaptanı kapalı bir bulut oluşumunu gördü ve yolcuları uyararak acil iniş izni istedi. Ayrıca, mürettebat tarafından Almanca ve İngilizce olarak bir açıklama yapıldı. Uçak, tehlikeye atılmadı ve güvenli bir şekilde piste indirildi" dedi.

Türbülans sırasında, yolculardan birinin parmağının kırıldı, diğeri ise başından yaralandı. Diğer yolcuların ise omurga ve boyun bölgesindeki ağrıdan şikayetçi oldukları ifade edildi. Yaralıların beşinin yolcu, diğer üç kişinin ise mürettebat olduğu belirtilirken, iniş sırasında hasar gören uçak bakıma alındı.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...