Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Suriye sınırında top sesleri

/ Kaynak: İHA
- Güncelleme:
Suriye sınırında top sesleri

Dünya Haberleri  / İHA

Suriye'nin Türkiye sınırına yakın bir noktasında muhaliflerle ordu birlikleri arasında çatışma çıktı. Silah sesleri Türkiye tarafından da duyuluyor.

nbsp;Suriye'nin Türkiye sınırına yakın bir noktasında muhaliflerle ordu birlikleri arasında çatışma çıktı. Silah sesleri Türkiye tarafından da duyuluyor.

Alınan bilgiye göre, Suriye'nin Türkiye sınırına yakın bir noktasında muhaliflerle ordu birlikleri arasında silahlı çatışma çıktı. Bölgeden yükselen silah ve top sesleri, sınıra yakın bir noktada bulunan Hatay'ın Yayladığı ilçesi Güveççi köyünden de duyuluyor.

GECE BOYUNDA SÜRDÜ

Hatay'a yakın yerleşim yerlerinden duyulan ağır silah ve top seslerinin, Suriye ordusuyla muhalif güçler arasındaki çatışmadan çıktığı anlaşıldı. Gece boyunca süren çatışmalarda ölü ve yaralı sayısı hakkında bilgi alınamazken, çok sayıda köyde yaşayan Suriyeli'lerin evlerini terk ederek kaçtığı öğrenildi. Bu arada Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, sınır bölgesindeki son olaylarla ilgili olarak Hatay Valisi Celalettin Lekesiz'i arayarak bilgi aldığı öğrenildi

Dünya
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...