Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Tunus’ta ilk koronavirüs vakası onaylandı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Tunus’ta ilk koronavirüs vakası onaylandı

DÜNYA Haberleri  / İHA

Tunus’ta ilk koronavirüsü vakası onaylanırken, vaka sayısı Katar’da 7’ye ve İsrail’de ise 12’ye yükseldi.

Tunus Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, ülkedeki ilk koronavirüsü vakasının onaylandığı duyururken, 40 yaşındaki hastanın İtalya’dan döndüğü belirtildi. Virüs tespit edilmesi üzerine hastanın karantinaya alındığı ve gerekli tedavinin uygulanmaya başlandığı ifade edildi. Virüs Orta Doğu ülkelerinde hızla yayılmaya devam ederken, Katar Sağlık Bakanlığı da onaylanan 4 yeni vakayla ülkede koronavirüsü sayısının 7’ye yükseldiğini ve hastaların durumunun stabil olduğunu duyurdu.
Öte yandan İsrail’de de 2 kişide daha koronavirüsü tespit edilirken, toplam vaka sayısı 12’ye çıktı. Sağlık Bakanlığı virüs tespit edilen 2 İsrail vatandaşının yakın zamanda İtalya’dan döndüğünü bildirdi. Bakanlık, 2 hastanın da tedavileri gerçekleştirilmek üzere karantinaya alındığını belirtti.
Dünya genelinde toplam koronavirüsü vaka sayısı 90 binin üzerindeyken, virüs kaynaklı ölüm sayısı ise 3 binin üzerinde kaydedildi.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...