Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Cezayir'den koronavirüsle mücadelede mobil uygulama

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Cezayir'den koronavirüsle mücadelede mobil uygulama

DÜNYA Haberleri  / İHA

Koronavirüsle mücadele kapsamında Cezayir hükümeti vatandaşlarla sağlık konusunda uzaktan daha hızlı iletişim kurmak için yeni bir mobil uygulama çıkardı.

Cezayir’de korona nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 25, tespit edilen vaka sayısı ise 367'ye yükseldi. Cezayirli yetkilikler, virüsün yayılmasına engellemek için yeni tedbirler almaya devam ediyor. Ülkenin Gelişen ve Mikro İşletmelerin Yetkilendirilmiş Bakanı Yassin Walid, Cezayir’deki koronavirüsle mücadele kapsamında sağlık yetkilileriyle iletişimi hızlandırmak ve kolaylaştırmak amacıyla akıllı telefonlara indirilebilen yeni bir uygulama çıkardı. Bakan uygulamanın indirme linki vererek halka uygulamayı kullanmasını tavsiyesinde bulundu. Uygulamayla, şüpheli korona vakalarının hastaneye başvurmadan uygulama aracılığı ile uzaktan teşhis konulması amaçlanıyor.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...