Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Putin, koronavirüs riski nedeniyle uzaktan çalışıyor

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Putin, koronavirüs riski nedeniyle uzaktan çalışıyor

DÜNYA Haberleri  / İHA

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in, bir hastaneye gerçekleştirdiği ziyaret sırasında tokalaştığı başhekimde koronavirüs tespit edilmesinin ardından uzaktan çalışma sistemine geçtiği açıklandı.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in 24 Mart tarihinde başkent Moskova’da bulunan koronavirüs tedavi hastanesini ziyareti sırasında tokalaştığı ve beraber hastaneyi gezdiği başhekim Denis Protsenko’da koronavirüs tespit edilmesi nedeniyle Kremlin Sarayı’nda olağan üstü hale geçildi. Daha önce de Kremlin’de çalışan bir kişide koronavirüs tespit edilmesinin ardından Rusya lideri Putin için tedbirler arttırılmaya başlandı.

Kremlin Sözcüsü Dimitri Peskov yaşanan son olayların ardından Putin’in uzaktan çalışma sistemine geçtiğini açıkladı. Buna göre Putin tüm toplantılarını telekonferans yöntemiyle gerçekleştirecek. Peskov, “Başkan bu sıralar tüm çalışmalarını uzaktan yapıyor. Artık onun uzaktan çalıştığını görüyorsunuz ve bu önlemler daha da arttırılacak” dedi. Peskov, dün yaptığı açıklamada da Putin’e düzenli olarak koronavirüs testi yapıldığını ifade etmişti.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...