İngiliz gazeteden ABD İngiltere ilişkisi için ölüm ilanı

İngiliz gazeteden ABD İngiltere ilişkisi için ölüm ilanı

DÜNYA Haberleri

The Sun gazetesi, ABD-İngiltere ilişkileri için "vefat ilanı" yayımladı. İlanda, "Özel ilişki ani bir rahatsızlık nedeniyle 67 yaşında öldü" denildi.

İngiliz The Sun gazetesi, ABD-İngiltere ilişkileri için "vefat ilanı" yayımladı. İlanda, "Özel ilişki ani bir rahatsızlık nedeniyle 67 yaşında öldü" denildi. The Sun gazetesi, Avam Kamarası'nda yapılan oylamada Suriye'ye yapılması planlanan askeri müdahaleye katılmama kararı alan İngiltere için birinci sayfadan "ölüm ilanı" verdi. The Sun, cenaze töreninin Londra'daki Fransa Büyükelçiliği'nde yapılacağını duyururken cenazeye çiçek gönderilmemesini istedi. Gazete, sembolik ölüm ilanında ABD ve İngiltere arasındaki özel ilişkinin temelinin Winston Churchill ve Franklin D. Roosevelt nbsp;tarafından nbsp;atıldığını; Margaret Thatcher, Ronald Reagan, John Major, George Bush, Bill Clinton, Tony Blair ve George W. Bush tarafından geliştirildiğini belirtti. 10 Downing Street'teki krize dikkat çeken The Sun, ABD ile özel ilişkilerini Fransızlara kaybeden İngiltere Başbakanı David Cameron'ın üzüntüsü belirtti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...