İran'da koronavirüs hastalarında inme görüldü

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
İran'da koronavirüs hastalarında inme görüldü

DÜNYA Haberleri  / İHA

İran’ın başkenti Tahran’da koronavirüs nedeniyle hastanede tedavi gören bin 700 hastadan 25’inin inme geçirdiği bildirildi.

Tahran Tecriş Şüheda Hastanesi Nöroloji Uzmanı Ferzad Eşrefi, koronavirüs nedeniyle tedavi gören bin 700 hastadan 25’inin inme geçirdiği ve bu 25 kişiden yarısının 50 yaşın altında olduğunu açıkladı.

Doktor Eşrefi, koronavirüsün beyin damar tıkanıklığı ve inme gibi ciddi sorunlara neden olabileceğini söyleyerek, “Bu hastalarda beyin damar tıkanıklığı görülürken, aynı zamanda bir kaç hastamızda da beyin kanaması meydana geldi” ifadelerini kullandı.

Eşrefi, “Ne yazık ki beyin damar tıkanıklığı görülen hastalarımız, belirtilerin çok şiddetli olması sebebiyle felç geçirdiler. Bu nedenle koronavirüs tedavisine paralel olarak, ayrıca inme içinde tedavi gerekiyor” dedi.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...