Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Flaş iddia, 'İngiltere ABD'nin Suriye'deki casusu olacak'

Flaş iddia, 'İngiltere ABD'nin Suriye'deki casusu olacak'

DÜNYA Haberleri

Suriye müdahalesine katılmayacağını açıklayan İngiltere ABD'nin en yakın müttefiki olduğunu kanıtlamak için Suriye operasyonunda casusluk görevini üstlendi

İngiliz basınında yer alan haberlere göre, Suriye 'yeaskeri müdahale ye katılmayacağını açıklayan İngiltere, ABD 'nin en yakın müttefik i olduğunu kanıtlamak için Suriye 'ye askeri operasyon da casusluk görevini üstlendi. "SAS kimyasal silah yerlerini avlıyor" başlıklı Sunday Times haberinde , bu tür yeraltı faaliyetlerinin Parlamento vetosunun kapsamında olup olmadığı tartışıldı. Haberlere göre, ünlü SAS komandolarını küçük birimler halinde gizli istihbarat toplamaları ve kimyasal silah depolarının yerlerini saptamaları için Suriye'ye göndermeye devam eden İngiliz Ordusu, Kıbrıs'taki üslerini de gizli dinlemelerde kullanıyor. Downing Street, parlamento vetosunun ABD ile istihbarat işbirliğini kısıtlamadığına dikkat çekti. İngiltere'nin Suriye'ye askeri müdahaleye katılmayacağını açıklamasına rağmen yeraltı kaynaklarını kullanarak Suriye'de istihbarat toplayıp toplayamayacağı İngiliz politikacılara tartışma konusu oldu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...