Azerbaycan'da koronadan ölenlerin sayısı 41'e yükseldi

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Azerbaycan'da koronadan ölenlerin sayısı 41'e yükseldi

DÜNYA Haberleri  / İHA

Azerbaycan'da koronavirüs nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 41'e yükselirken, 131 kişide daha koronavirüs tespit edilmesiyle vaka sayısı 3 bin 518’e ulaştı.

Azerbaycan Bakanlar Kuruluna bağlı KoronaVirüs Operasyon Karargahı tarafından yapılan açıklamada, ülke genelinde 131 kişide daha yeni tip koronavirüs (Covid-19) tespit edildiği, 71 yaşındaki 1 kişinin ise hayatını kaybettiği bildirildi. Ayrıca 143 kişinin de iyileşerek taburcu olduğu kaydedildi. Son verilere göre ülkede vaka sayısı 3 bin 518'e yükselirken, koronavirüs tespit edilen toplam 41 kişi hayatını kaybetti. Virüsü yenip taburcu olanların toplam sayısı ise 2 bin 198 olarak açıklandı.
Azerbaycan'da 3 bine yakın kişi karantinada tutulurken, şu ana kadar 240 binden fazla koronavirüs testi yapıldığı kaydedildi.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...