Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Erbil’de 1 haftalık sokağa çıkma yasağı ilan edildi

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Erbil’de 1 haftalık sokağa çıkma yasağı ilan edildi

DÜNYA Haberleri  / İHA

Irak Kürt Bölgesel Yönetimi’nin (IKBY) başkenti Erbil’de artan korona virüsü vakaları nedeni ile 1 hafta sokağa çıkma yasağı ilan edildi.

Irak’ın kuzeyinde yer alan Irak Kürt Bölgesel Yönetimi’nin başkenti Erbil’de artan korona virüs vakaları nedeni ile 1 haftalık kapsamlı sokağı çıkma yasağı ilan edildi. Erbil Kriz Masası tarafından yapılan açıklamada, artan korona virüs vakalarının ileride bir felakete yol açacağı uyarısında bulunularak, yarın saat 24.00’ten 4 Temmuz saat 06.00’ya kadar kapsamlı sokağa çıkma yasağı uygulanacağı duyuruldu. Kriz Masası, ekmek fırınlarının, semtlerdeki market ve manavların, eczanelerin, yakıt taşıyıcı tankerler ile tüp ve gaz satıcılarının yasaktan muaf olduğunu açıkladı.
Erbil’de toplam korona virüs vaka sayısı bin 237’ye, hayatını kaybedenlerin sayısı ise 25’e ulaştı. 716 kişi virüsü yenerek taburcu oldu.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...