Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Lübnan'daki patlamada yaralanan Türk vatandaşı: Hayatta kaldığıma inanamıyorum

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Lübnan'daki patlamada yaralanan Türk vatandaşı: Hayatta kaldığıma inanamıyorum

DÜNYA Haberleri  / AA

Beyrut Limanı'ndaki patlamadan yaralı olarak kurtulan Türk vatandaşı Coşkun, "Hariri'nin evinin hedef alınmış olmasından endişelendim ancak dikkatli bir şekilde baktığımda Beyrut Limanı'ndan dumanların yükseldiğini gördüm." dedi.

Lübnan'ın başkenti Beyrut'ta 4 Ağustos'ta meydana gelen patlamalardan yaralı olarak kurtulan Türk vatandaşı Nur Coşkun, patlamanın şiddetinden dolayı hayatta kaldığına inanamadığını söyledi.

Türk vatandaşlığının yanı sıra Lübnan vatandaşlığı da bulunan Coşkun, Beyrut Limanı'nda meydana gelen patlama anında yaşadıklarını Anadolu Ajansı (AA) muhabirine anlattı.

Yaşadıklarının şokunu henüz atlatamayan Coşkun, "İkindi namazını kıldıktan sonra evde otururken evin güçlü bir şekilde sallandığını hissettim. Etrafıma baktığımda her yerin kana boyandığını gördüm. Yaralandığımın farkına varamadım." dedi.

Coşkun eski Başbakan Saad el-Hariri'nin evinin kendi evine çok yakın olduğunu belirterek, "Neler olduğunu görmek için hızlı bir şekilde evin penceresine yöneldim. Hariri'nin evinin hedef alınmış olmasından endişelendim ancak dikkatli bir şekilde baktığımda Beyrut Limanı'ndan dumanların yükseldiğini gördüm." diye konuştu.

Daha sonra vücudunun farklı yerlerinde ağrılar hissetmeye başladığını anlatan Coşkun, şöyle devam etti:

"Elimden, başımdan ve karın bölgemden yaralandığımı gördüm. Hastaneye kaldırıldım ve elime 22 dikiş atıldı. Allah'a şükür yaşıyorum. Hayatta kaldığıma hala inanamıyorum."

Beyrut Limanı'nda 4 Ağustos'ta patlayıcı maddelerin bulunduğu 12 numaralı depoda önce yangın çıkmış ardından tüm Beyrut'u sarsan çok güçlü patlama meydana gelmişti.

Sağlık Bakanı Hamad Hasan, patlama sonucu hayatını kaybedenlerin sayısının 135'e yükseldiğini, yaklaşık 5 bin yaralı, onlarca kayıp olduğunu açıklamıştı.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...