HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Ukrayna'da askeri uçak düştü

Düzenleyen: /
Ukrayna'da askeri uçak düştü
Ukrayna, Haber

DÜNYA Haberleri

Ukrayna İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, Ukrayna ordusuna ait askeri kargo uçağının düştüğü ve ilk belirlemelere göre 20 kişinin hayatını kaybettiğini aktardı.

Ukrayna'nın kuzeybatısında yer alan Harkov bölgesinde Ukrayna Hava Kuvvetleri'ne ait AN-26 tipi askeri nakliye uçağı düştü. İlk belirlemelere göre uçakta bulunan 23 kişiden 20'si hayatını kaybetti. Ukrayna İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, Ukrayna'nın kuzeybatısında bulunan Harkov Bölgesi'nde Hava Kuvvetleri Harkov Üniversitesi öğrencilerini taşıyan AN-26 tipi askeri nakliye uçağının düştüğü duyuruldu.

 

Açıklamada, uçakta toplam 23 kişinin bulunduğu bunlardan 5'inin uçağın mürettebatı olduğu ve uçağın iniş sırasında düştüğü aktarıldı. Uçağın düştüğü bölgeye çok sayıda itfaiye ve ambulans sevk edilirken, 3 kişinin yaralı olarak kurtarıldığı, yaralılardan 2'sinin durumun ağır olduğu bildirildi.

 

Ukrayna'da askeri uçak düştü

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...