Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Böyle virüs tedbiri görülmedi: Müzik grubundan balonlu konser

Düzenleyen:
Böyle virüs tedbiri görülmedi: Müzik grubundan balonlu konser

DÜNYA Haberleri

The Flaming Lips, Covid-19 sebebiyle 219 binden fazla ölüm meydana gelince konserlere farklı bir boyut kattı. Konsere hem şarkıcılar hem de 100 dinleyici, balonlar içinde katıldı.

Amerikan rock grubu The Flaming Lips, ülkede 8 milyondan fazla koronavirüs vakası ve Covid-19 sebebiyle 219 binden fazla ölüm meydana gelince konserlere farklı bir boyut kattı. Koronavirüs tedbirlerine tam uygun konsere hem şarkıcılar hem de 100 dinleyici, balonlar içinde katıldı. The Flaming Lips, bu etkinlik için CBS televizyonunda mayıs ayında The Late Show isimli programdaki uygulamadan ilham aldı. Grubun önde gelen üyelerinden Wayne Coyne, “Evetttt!!!” diye yazarak konserden bir parçayı Instagram hesabından paylaştı. Coyne, konserden önce balonların sönük haldeki fotoğraflarını da paylaştı. Oklahoma City’deki konserin, bundan sonraki konserler için örnek olması bekleniyor.
 

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...